FORSIDE  OM OSS    MINDFULNESS & NLP PROGRAM  BEDRE BEDRIFT   BEDRE PRODUKTER   ØKOLOGI & FAIR TRADE   KONTAKT

SAMFUNNS-
ANSVAR I
PRAKSIS

ETISK-
PRODUKSJON

PROFILERING
& ARBEIDSTØY


HOTELL & INTERIØR


REFERANSER


LINKER

PROFILERING OG ARBEIDSTØY

Bedre AS er ledende i Norge innen etiske, økologiske og FAIRTRADE sertifiserte profileringsprodukter. Vi har et sterkt fokus på samfunnsansvar og miljø som gjenspeiler seg i våre produkter og tjenester. Vi tilpasser leveranser etter kunders preferanser og behov og tilbyr god service og faglig kompetanse innenfor internasjonal handel.

Vi skal utvikle og levere økologisk og Fairtrade sertifiserte tekstiler til bedrifter, festivaler og offentlig virksomhet.


Vårt motto er: Rene og rettferdige tekstiler fra sør til nord!


T-skjorter, piquet, gensere, hettegensere, håndklær, badekåper mm. til profilering av din bedrift. Håndklær, sengetøy og arbeidstøy til storhusholdning er noe av det vi leverer i dag til både store og små virksomheter. Vi er lisenstaker i Fairtrade Norge. Les mer her

PROFILERING

Enten du kjøper sengetøy eller T-skjorter fra oss får du noe mer enn bare gode produkter. Med alle våre produkter følger en historie. Denne historien kan vi hjelpe deg med å fortelle videre til både dine kunder og ansatte, slik at også de får ta del i konseptet vi skreddersyr til din bedrift. Nedenfor kan du lese mer om hva vi tilbyr av produkter og tjenester.

Ved å velge produkter fra Bedre!, signaliserer dere tydelig en sosial og miljømessig profil. T-skjorter og hettegensere er noe av det vi tilbyr innen profilering av din bedrift, organisasjon eller kommune. Vi hjelper deg å kommunisere ditt budskap til både kunder og ansatte. Vi har kompetanse innen både design, tekstil og produksjon. Bedre! har total kontroll over hele leverandørkjeden. Fra den Fairtrade sertifiserte økologiske bomullen til syenheten i Tirupur sørger vi for etisk og miljøvennlig fokus og sikrer levering til rett tid.

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke muligheter dette gir deg og din bedrift!


Bedre AS - Øvre Prinsdalsvei 34B, 1266 Oslo, Norway - Tlf: +47-95 20 66 10
post@bedre.org