FORSIDE  OM OSS    MINDFULNESS KURS & RETREAT  BEDRE BEDRIFT   BEDRE PRODUKTER   ØKOLOGI & FAIR TRADE   KONTAKT

MINDFULNESS/
MENTAL TRENING

MINDFUL
LEADERSHIP

”JUST BE” – 5 dg Mindfulness i Italia

NLP Practitioner m/Mindfulness & Coaching

NLP Master Practitioner m/Coaching & CSR

KALENDER & PRISER

LINKER

BEDRE AS TILBYR ÅPNE KURS OG PROGRAM I NLP OG MINDFULNESS i Norge og Italia.

Våre overordnede mål er å bidra til og å gjenoppdage våre naturlige og unike ressurser i det å VÆRE et helt menneske. Ved å trene våre mentale ”muskler” over tid opplever vi mestring, mening og balanse. Når vi ER i mental balanse er vi i bedre stand til å takle ”skiftende værforhold” på jobb og privat, noe som bidrar til et liv med mening, bedre helse og økt livskvalitet.

Beskrivelse: j0438711[1]Kurs i Mindfulness:

  • 2- dagers kurs i Mindfulness (MBSR) i Oslo og Drammen. Kurset kan også tilrettelegges bedriftsinternt. 8-ukers oppflg.program med veiled./coaching for integrering av Mindfulness tilbys separat.
  • Mindful Leadership: 3 x 2 dg. med oppstart høsten 2012. Programmet har som mål å bevisstgjøre og utvikle nærværende og autentiske ledere som skaper ekstraordinære resultater. Lederutviklingsprogrammet kan også tilrettelegges bedriftsinternt iht bedriftens mål, behov og utfordringer. Inkluderer 8-ukers mentalt oppflg.program med 4 sesjoner veiled./coaching for integrering av Mindful Leadership. For mer info kontakt astrid@bedre.org tlf. 480 12 787
  • 5- dagers kurs i Mindfulness (MBSR) i Italia. Kurset kan også tilrettelegges bedriftsinternt. 8-ukers oppflg.program med veiled./coaching for integrering av Mindfulness tilbys separat.

 

Utdanning i NLP:

Del 1. NLP Practitioner m/Mindfulness og Coaching
-Kommunikasjon, selvledelse og tilstedeværelse 5 moduler x 3 dg fra kl. 0900-1600

Del 2. NLP Master Practitioner m/Coaching & CSR
-Identitet, verdier/mening og Samfunnsansvar  5 moduler x 3dg fra kl., 0900-1600

Nyhet! Mindfulness Coaching - for ledere, medarbeidere, privatpersoner og team. 8-ukers program for å ta tilbake ledelsen i eget liv, mestre stress, og øke din livskvalitet på jobb og privat. Kontakt Astrid på tlf. 480 12 787 / astrid@bedre.org


Bli den beste utgaven av deg selv!
I vår NLP utdanning lærer du ikke bare de fantastiske verktøyene som NLP gir deg, men også Mindfulness trening som hjelper deg til et mer helhetlig liv med mindre stress og mer balanse. Du får også en grundig innføring i coaching, slik at du kan bruke disse teknikkene både på deg selv og andre!

Kurskalender & Priser

For spørsmål ta kontakt med vår NLP Trainer Astrid A. Nilsen astrid@bedre.org eller tlf. 480 12 787

 

 Bedre AS - Nyjordevn. 26, 1275 Oslo, Norway
Tlf: +47-480 12 787 | post@bedre.org