FORSIDE  OM OSS    MINDFULNESS KURS & RETREAT  BEDRE BEDRIFT   BEDRE PRODUKTER   ØKOLOGI & FAIR TRADE   KONTAKT
HVEM

VERDIER
& VISJON

AKTUELT

AKTUELT

Bedre AS på rundreise i India
Bedre AS på rundreise i India hos Fairtrade produsentene av økologisk bomull.

Vi er opptatt av å kvalitetssikre våre samarbeidspartnere i Østen.
Alle våre partnere er enten sertifisert etter Fairtrade og/eller SA 8000 (social accountability).

Begge disse internasjonale sertifiseringene setter strenge krav til etiske retningslinjer internt overfor ansatte og underleverandører, dvs bomullsbøndene.

Arbeidere og bønder sikres bl a inntekter som de og deres familier kan leve anstendig av. Vår siste tur gikk til India. Her besøkte vi samtlige av våre samarbeidspartnere i Mumbai, Tirupur og New Dehli. India er kontrastenes land. Det som igjen først og fremst slår oss er menneskene vi møter. Alltid blide, positive og arbeidssomme. Samtidig er fabrikkene veldrevne og proffe på produksjon og levering.

    Samtlige av våre samarbeids-partnere har SA 8000 sertifisering, det innebærer bla at medarbeidere må være 18 år før de kan jobbe i produksjonen. Her fra utsiden av produksjons-lokalet i Tirupur. Social Accountability International (SAI)’s mission is to promote human rights for workers around the world. Les mer her
     
  Store forhold og mange mennesker i arbeid. Arbeidstiden er maks 8 timer pr skift. Produksjonen foregår på skift og på denne fabrikken kan de produsere tusenvis av plagg hver dag. Her bilde fra produksjon av
T-skjorter.
     
  Et spennende samarbeid med et av Indias mest fremgangsrike tekstilselskaper. Her fra møtet med grunderen selv Mr Duraiswamy som startet med et lite spinneri i 1984.
     

 

 


Bedre AS - Nyjordevn. 26, 1275 Oslo, Norway
Tlf: +47-480 12 787 | post@bedre.org